Taller Miklós

taller_mikiÉrintésterápia, jóga, masszázs 

1967-ben születtem, az egészségügy bűvkörében nőttem fel, orvos családból származom. ’96-ban kezdődtek változások az életemben, melyek a jóga (Taoista-, Hatha-, Gerinc-, Iyengar, Tantra és Agama), agykontroll, masszázs (Talp, Gyógy, Zen-Shiatsu), reiki, és egyéb irányokba vezettek. Tanulmányaim során ismerkedtem meg a para-, integrál pszichológiával, önfejlesztő, személyiségfejlesztő gyakorlatokkal, meditációkkal (Samatha, Vipassana, Zen), pszichológiai módszerekkel, bodyworkkel, módosult tudatállapotokkal. Továbbképzések során sport és gerincjóga oktatói vizsgákat tettem. Az Érintésterápia a fenti módszerek ötvözetéből fejlődött ki, és fejlődik bennem.
2009 óta jóga foglalkozásokat tartok Budapesten, Solymáron, és Pilisvörösváron. Az Integrál Akadémia révén kerültem először a Sziddhártába, azóta itt képzem magam.

Jóga és Érintésterápia közben intuitíven, a belső érzékelésemre hallgatok, a gyakorlókra, kliensre és testérzeteimre figyelek.

“Légy szabadon gondolkodó! Saját meggyőződésedből, az elmélkedésre kínált anyagból alakítsd ki saját filozófiádat.” A.M.O.R.C.

Elérhetőség

Taller Miklós
MaZenGa
Masszázs_Zen-shiatsu_jóGa
http://www.masszazs-joga.hu/
Mobil: +36 30 230-2294
E-mail: tallermiki@gmail.com