SZÉP kártyák és Egyéni számlák

OTP-, MKB- és K&H SzÉP kártya elfogadóhely vagyunk. Ezekkel a kártyákkal hideg és meleg kész ételt, és bármilyen emberi fogyasztásra alkalmas ételt, italt vehetsz nálunk. 

A vendéglátás zsebből az alábbiakra költhetsz:

  • A közvetlenül elfogyasztható készétel vásárlása számolható el. A nem készételek, döntően alapanyagok, nem számolhatók el. A helyszín lehet étterem, üzemi étkezde, ételkifőzde-konyha, ételkiszállítás, stb; az előre elkészített ételeket, szendvicseket, a cukrászda, a fagylaltozó, a süteményárusító hely értékesítése is. Az ételfogyasztásba beletartozik az italfogyasztás is

Nem számolható el:

  • A nem előre elkészített ételek kiskereskedelmi értékesítése, a nem elkészített ételek (jellemzően alapanyagok) értékesítése. Az italfogyasztás ételkészítés/ételfogyasztás nélkül nem számolható el.

 

Az egyéni számlát elsősorban azoknak javasoljuk, akik rendszeresen térnek be hozzánk.

Készpénzzel előre befizetsz egy általad meghatározott összeget, így ha jössz hozzánk nem kell magaddal pénzt hoznod, hanem az egyéni számlád tehére fogyaszthatsz nálunk ételeinkből és italainkból. Kérlek, ehhez add meg e-mail címedet, hogy havi rendszerességgel tudjunk számodra hírt adni az egyéni számlád egyenlegéről.