Pállya Moria

Mori_sÜdvözöllek!

Pállya Moria a nevem.
Legfontosabb feladatomként a munka mellett két (kis)gyerek édesanyjaként az anyává válást érzem. Ezzel/ebben/ezért járom azon rögös utat, amelyen nagyon törekszem arra, hogy kikutassam azt, hogy hogyan élhetünk minőségi boldog és békés életet. Leginkább ezt szeretném továbbadni gyermekeimnek, unokáimnak és mindazoknak, akik elérkeznek hozzám.

Írhatnám, hogy spirituális életemet 16 éves koromban kezdtem járni, a legelső agykontroll tanfolyam elvégzésével, de ez igaz is, meg nem is. Sokszor azt élem meg, hogy több ezer évre kéne visszamenni a gyökerekért.
Mostanra már mondhatom, hogy jelen életem több mint felét az úton járás jellemzi.
Kerestem már nagyon magasan is (PrAkash mellett 6 évig) aztán meg nagyon mélyben is (hormonális depresszió).
De hogy mit? Az igazat, az igazit, azt, ami kitölthet, ami kiegészíthet, ami eggyé tehet.

Sok helyen jártam, sokat kerestem, sokfélét tanultam, sok Mesterem/Tanítóm volt útközben.

Agykontrollban Laci és Gábor, Ma-uri masszázsban: Hemi és Katja Fox, Witold, és sok ma-uris társam, Aura Somában: Philippa Maerville, Dominic, Hermann Éva, spirituális megvilágosodást kereső úton: PrAkash és aztán F. Nóra, Reikiben és reinkarnációs utaztatásban: Király Rita és Tibor, aura tisztításban: Szabó Judit, otthonszülésben: Ágik és Kata, önismeretben: Fáy Nóra, Z. Kata, D. Béla, természetgyógyászatban rengetegen, családállításban: Mari, Ramoda és Bettina, párkapcsolatban: egykori/első szerelmem L. Ádám, s most a férjem Szentesi György.

S mostanra, a keresés “végén” a meg nem született ikreimbe (is) belebotlottam, s azt érzem, nem kell már keresnem, nem kell már megtalálnom semmit. Már csak hagyom azt, ami történni akar mellettem, körülöttem és bennem.

Mostanság az a sorsom, hogy családállítóként és iker-gyógyítóként tevékenykedem.
A családállításos munkámban is sok kreativitást élek meg és egy családenergetikai rendszer kezd megszületni a kezem közül ide a világba, ami a bodywork elemeit integrálja a családrendszerbeli “alap-igazságokba”.
Az iker-gyógyítás rendszerét Ramodától (www.ifosys.de) kaptam/hoztam és viszem tovább egyenlőre kicsiny országunk határain belül.

Nagyon fontos az egész életemben, amit a családállítói munkámban kezdtem jól megérteni, de leírva mástól láttam precízen, most ide írom.

“Csak a “magasabb” vagy tágabb rend iránti megadással kiegészülve hozhatnak az emberi akarat erőfeszítései egészséges gyümölcsöket.”

/Phiilp Novak/

Táó 1 részlet

“Nem tudnók, hogy lábunk mohos kőlépcsőre vagy ködre lép,
néznők az elfagyott gyomok törékeny, barna üvegét,
a fák odvát, amely akár a nők szemérme és a mély
erdőt, hol az egyszarvú s más tudatalatti állat él.
Azt vallanók, hogy lát a kő s a léttelen is létező;
hogy a képzelt, a képletes s a képtelen is lényeges;
hogy állat, ember, por, virág egyformán fontos s a világ
nem szerkezet, de szervezet s hogy rendetlen s nem rendszeres.
S végül megleshetnők, amint az istenség tavaszra
a füvek s a fák levelét belülről kifaragja.”

                                               /Faludy György/