NŐK TABUK NÉLKÜL KLUB

„női létünkről, szabadon”

Vezeti: Pápai Ildikó

papai_ildiko Egy klub, ahol derűs, szeretetteljes közegben őszintén, bátran beszélhetünk az élet dolgairól,  „női dolgainkról”.  Mitőlilidlogo2 MÁS ez az együttlét, mint egy kávézás a barátnőinkkel?

Egyedi és különleges, mert mi nők is egyediek és különlegesek vagyunk.

Színes, mert nincs két egyforma alkalom.

Változatos, mert vagy egy vendéggel, vagy egy kis alkotással, játékkal koronázzuk meg találkozásainkat.

Rendszeres, mert egy női közösséghez tartozni jó.

Hasznos, hiszen ha jól vagyunk a bőrünkben, úgy a hétköznapok is könnyedebbé válnak.

.

Kényeztető, mert az együttlétek során csak rád fókuszálunk, veled foglalkozunk, nem kell mást tenned, mint élvezni a női energiák áramlását.

Mert a Nő örök.

2015. I. félév

2015. JANUÁR 16. KVANTUMGYÓGYÍTÁS – szándékaink, gondolataink hatalma, az öngyógyítás forradalma (vendégünk: Horváth Erzsébet tréner, kivételesen NEM a Magnet Ház, hanem Bp., XIV., Szilágysomlyó u. 38. fszt.3.)

2015. FEBRUÁR 13. CSALÁDÁLLÍTÁS – a Hellinger-féle családállítási módszer bemutatása, megértése, egy folyamat végig vitele (vendégünk: Bodó Andi tudat tréner)

2015. MÁRCIUS 13. H’OPONOPONO – út a boldogsághoz – a titkos hawaii módszer elsajátítása a derűs és tudatos mindennapokhoz (gyakorlatokat bemutatják: Lente Írisz, Szilágyi Erzsébet coachok)

2015. ÁPRILIS 10. VASATI – védikus élettér rendezés, otthonunk energiáinak feltérképezése, harmonizálása (előadó: Kodó Krisztina)

2015. MÁJUS 08. ÖRÖMTORNA – gyűrűsizom gyakorlatok, melyek fejlesztik a test energia áramlását, az intuíciót, a koncentrációt, a nőiességet (vendégünk: Tóth Julianna AVIVA- tréner),

 

Ha szeretnéd átélni a nőiség varázslatos sokszínűségét?   Ha szeretnéd megérezni a kreativitást, az erőt, a rugalmasságot, az eleganciát önmagadban? Ha szívesen beszélnél félelmek nélkül, szabadon, azokról a dolgokról, ami éppen akkor, éppen úgy, leginkább foglalkoztat?  Ha feltöltődnél a mindennapi élet örömteli megéléséhez, építenél kapcsolatokat vagy egyszerűen csak kilépnél a megszokott rutinból..… akkor gyere, nézz be hozzánk!!!

 

KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY- KÜLÖNLEGES NŐKNEK

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Andrássy út 98. péntek, 17-20 óráig

Egy alkalom díja: 3.600,-Ft, a 4 alkalmas bérlet díja: 13.200.-Ft.

Várjuk kérdésed, jelentkezésed az info@idobenvagy.hu címen vagy látogass minket www.facebook.com/pages/Nők-Tabuk-Nélkül-Klub oldalon.

Pápai Ildi