Megbocsátás, a fény behívása szerelmi életünkbe: Blokkoldó meditáció nőknek

Közeledik december 21. a fény születésének napja, a téli napforduló. A fény születése előtt nem csak kint, hanem belül is a fény kissé visszahúzódik. Mi magunk is arra vágyunk, hogy befelé figyeljünk, rendezzük magunkban kapcsolatainkat, az évünket végig gondoljuk, lezárjunk, elengedjünk. Ez az este többek között erről fog szólni. Összegzése az évnek, lezárás, megbocsátás, továbblépés.

Az egó egyik csapdája, hogy azt szeretné, ha mindig nekünk lenne igazunk, a kapcsolatainkban. Ha ez a program fut bennünk, akkor képtelenné válunk a megbocsátásra.  Az egó 3 féle személyiségvonást futtat, ami miatt szenvedhetünk. Az első az áldozat, aki nem akar megbocsátani, dédelgeti múltbéli sérüléseit. A második a bokszoló, aki úgy érzi támadják, ezért folyamatosan vissza támad. A harmadik a lezárt, védett, akit az egója meggyőzött arról, hogy el zárkóznia a világ, emberek elől, hogy ne sérüljön újra. Ezeket a viselkedési mintákat vizsgáljuk meg és töröljük el, írjuk felül. Ezen az estén nem csak a saját nehezteléseinket vagy megbántottságunkat oldjuk fel, hanem az egész generáción dolgozunk. Legtöbbször már a generációs programban be van kódolva a harag, a gyűlölet, a féltékenység, félelem. Évszázadok óta cipelhetjük, anélkül, hogy tudatában lennénk a családban szereplő titkoknak. Amikor testvér a testvér, szülő a gyerek ellen fordult. Ezek a minták ott szerepelnek energiamezőnkbe és újra és újra gerjeszthetik bennünk a félelmet, a haragot, a neheztelést, sértettséget, féltékenységet. A tapasztalatom az azonban, hogy a legnehezebb mindig magunknak megbocsátani. Ilyenkor pedig önmagunk ellen fordulunk, önbüntető, önsorsrontó mintákat gyártunk. Ezeket is elengedjük, átírjuk pozitívvá.

Mi fog történni ezen az estén? Vezetett meditáció segítségével feloldjuk a családi, generációs negatív mintákat. Kitisztítjuk az ősök szívéből is a haragot, azokat a programokat, családi titkokat, amik visszatartanak minket attól, hogy meg tudjunk bocsátani önmagunknak, másoknak. Megnyitjuk szívünket a szeretetnek, elfogadásnak, megbocsátásnak. Behívjuk a fényt az életünkbe és a legtisztább szeretet, megbocsátás energiáját. Megnyitjuk magunkat az önszeretetnek, és ezáltal a kapcsolatainkat, életminőségünket egy magasabb szintre emeljük. Betöltjük, a megérdemlem érzését és aki még társat keres, annak meghívjuk az igaz szerelmet.

A csoportos foglalkozáson belül mindenkinél figyelek az egyéni folyamatára is, így az oldás mindenkinek egyénileg is megtörténik  

A programot vezeti: Mudra Zia

Időpont: 2018. december 19. szerda 18-20 óráig

A program díja: 3.800 Ft

 

A programhoz előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi mail címen: mudrazia@gmail.com  ha kérdés van, az alábbi számon érsz el: 06-20/314-2954.