MagNet Közösségi Ház

Az Andrássy út 98. szám alatt álló épület egyben otthona a MagNet Bank központi fiókjának, és a MagNet Közösségi Háznak, mely egy színes, egész évben nyitva álló közösségi tér. A MagNet Közösségi Ház helyet ad izgalmas kulturális projekteknek, önismereti csoportoknak és foglalkozásoknak, konferenciáknak, workshopoknak, és olyan beszélgetéseknek, melyekbe bevonódhat bárki, akit érdekel a közösség, a társadalom, a civil szektor, vagy a közélet.

 

A Közösségi Házban 12 teremben zajlanak a programok, és a különböző művészeti eseményeknek, koncerteknek a Belső udvarunk ad helyet. A földszinten megpihenhetsz a Könyves kuckóban egy finom tea vagy kávé mellett.

Terembérlés ügyében keresd Farkas Eszter kollégánőnket a teremberles@magnethaz.hu e-mail címen.

A MagHáz Étterem, Büfé és Terasz a hét minden napján nyitva tart 8:00-22:00 között. Aktuális étlapunk ITT található. Vegetáriánus és húsos menüvel, házi süteményekkel, 100%-os ivólevekkel várunk. Teaházunkban a specialitásainkon kívül kínai, indiai, japán és török szálas teákat kínálunk.

 

 

Organikusan berendezett Gyerekszobánkban szeretettel várjuk a gyermekeket 9:00-21:00 óra között. A Gyerekszoba bérlésének feltételeiről és programjairól további információkat Bertók Betti nyújt, a gyerekszoba@magnethaz.hu e-mail címen. Aktuális programjaink ITT találhatóak.

Rukkola Happont
A rukkola.hu az első online közösségi könyvcserélde, ahol mindenki kedvére felteheti a közös virtuális könyvespolcra megunt olvasmányait, hogy cserébe a többiek kötetei közül válasszon kedvére valót. Játékosan, ingyen és szórakozva töltheted fel otthon a könyvtáradat, frissítheted az könyveidet és tágíthatod az eddig megismert világ határait.
Információ a termekről ezen az oldalon található. Elérhetőségeink: ITT