Lélekszíntér

lelekszinter_FB cover_A lelekszinter.hu honlapon olyan élményközpontú, egyéni és csoportos önismereti és terápiás lehetőségekkel ismerkedhetsz meg, amelyek gyakorlati segítséget nyújtanak a változáshoz.

Folyamatos újjászületésben, átalakulásban élünk. Csak egyetlen dolog biztos – a változás – mégis talán ettől félünk a legjobban. Pedig értünk van mindez, hogy kibontakozhasson bennünk és általunk a valódi isteni természet(ünk). Ezért az itt található programok létezésünk alapjaihoz – az archetípusos mintákhoz – nyúlnak vissza, hogy a legtisztább egyetemes erőforráshoz kapcsolódva megtanuljunk önmagunkból töltekezni. Csak így tudunk valójában adni, ajándékká válni önmagunk és a világ számára.

Az ősforráshoz könnyedén eljuthatunk, ha fejlesztjük szimbolikus látásmódunkat aSzimbolonKörökön és a SzimbolonSzínházban. Testünk üzeneteit az extatikus RituálTáncon, valamint a különleges Gyógyító Rituálékon fedezhetjük fel és érthetjük meg.

 

„Minden emberi lény igaz szíve szerelmes saját lényébe, létezésébe. Ezért van, hogy valójában egyetlen részünket sem vethetjük el magunktól… Nem számít, milyen zavarodottak és tanácstalanok vagyunk sokszor, minden apró darabunkra szükségünk van a játékhoz! Csak így születhet meg az igazi együttérzés és szeretet.”

(Adyashanti: Az üresség tánca)

 

Nézzük meg együtt, mi van a színfalak mögött!