Konfliktus-oldó meditációk és hangfürdők

Ezeken az alkalmakon oldjuk és átalakítjuk az életed áramlását korlátozó energiákat. Használhatod szellemi, érzelmi és anyagi bőséged kiterjesztésére, és életed felvirágoztatására is!

 

 

– Ismétlődő konfliktusokban találod magadat?

– Szeretnéd, ha jobban kezelnéd bizonyos emberi kapcsolataidat – legyen szó akár családi, munka- vagy párkapcsolatról ?

– Szeretnéd könnyebben elengedni megbántottságodat, haragodat, ítéleteidet vagy félelmeidet?

A hangok és a meditáció lehetőséget teremtenek arra, hogy a konfliktusokban beragadt érzéseket, emlékeket kioldhasd, kölcsönös megértésre, megbocsátásra, és feloldásra találj.

Ezek az alkalmak az áramlás meditációk és hangfürdők folytatásai, mert céljuk, hogy fokozatosan kioldódjanak és átalakuljanak kapcsolataid áramlását korlátozó energiák.

Mindegy, hogy személyes, vagy munkahelyi emberi kapcsolatokról van szó, a konfliktusokban  jellemzően ismétlődő érzéseket találunk.

Egy-egy alkalom bevezető meditációiban belső képekkel, érzésekkel juthatsz oda lelked mélyén rejlő gátakhoz, hogy feloldhass olyan gondolati mintákat, elzárt érzéseket, melyek gátolnák, vagy nehezítenék, hogy megvalósulhasson, amit szeretnél.

A meditációs részt hangszerekkel kísérem, az ezt követő hangfürdő részben pedig teljesen átadhatod magadat a hangtálak, gong, óceándob, esőbot és csengők varázslatos hangjainak.

A hangtálak nem csak ellazító, de tudatemelő hatásukkal is segítenek abban, hogy az áramlás magasabb rendű bölcsességéhez kapcsolódhass.

Időpontok: 2 hetente, páros szerdákon 17-18.30 között.

Egy-egy alkalom függetlenül is látogatható. Javaslom azonban, hogy ha tetszik, gyere el többször, hogy a hatások jól beépülhessenek.

Vezeti: Kalmár Andrea

Bejelentkezés szükséges! Itt megteheted: BEJELENTKEZÉS

További információk: www.hanghid.hu

Várlak szeretettel!

Kalmár Andrea
Tel.: +36 70 7744 881 vagy +36 30 1811166
Email: andreakalmar@gmail.com