Kapcsolódás és szabadság 2019

Szeretettel hívunk a 2019. január 25-én induló integrált szemléletű csoportunkba.

 

KapcsolodasEsSzabadsag_01.jpg

Ha már elolvastál elég könyvet az önismeretről, önfejlesztésről, életvezetésről, lélekről és testről, akkor lehetőséget kínálunk neked, hogy élő kapcsolódásokban, önismereti helyzetekben, a tapasztalati út bejárásával is kiegészítsd az eddig szerzett tudásod. A saját élmény, a másokban való tükröződés, és az ehhez szükséges megtartó közeg az önismereted mélyebb rétegeibe kísérhet el téged.

A központi kérdés, amit a csoport alatt körbejárunk a kapcsolódás és a szabadságunk megőrzésének konfliktusa – a szerelemben, a szülőkkel, barátokkal, önmagaddal, a világgal. Gyakori ugyanis, hogy vagy kapcsolatban vagyunk, de feladjuk magunkat a kapcsolatért (a másikért) vagy szabadok vagyunk, de akkor pedig elveszik a mély kapcsolódás. Mi azt tűztük ki célul, hogy segítsünk neked megtalálni a középutat ebben – miközben kapcsolatban maradsz magaddal, a vágyaiddal, szükségleteiddel és a másik emberrel, megéld a saját szabadságodat és szabadságot tudj adni a másik embernek is.

Ennek érdekében a következő területeket járjuk körbe:
– az érzéseidhez való kapcsolódásod fejlesztése,
– a kapcsolataid őszintébbé tétele a tiszta kommunikáció által,
– a belső biztonságod megtalálása,
– a saját határaid kijelölésének megtanulása,
– konfliktuskezelő technikák,
– a komfortzónád tágítása,
– önkorlátozó hitrendszereid feltérképezése,
– önbizalmad és önértékelésed építése,
hogy biztos legyél abban, hogy jobb veled a világ.

Milyen technikákat alkalmazunk?
Művészetterápiás eszközök, szomatodráma elemek, mozgásmeditáció, imagináció, bodywork, 5 ritmus, pszichodráma elemek. Nem szakmai nyelven ezek azt jelentik, hogy a zenén, alkotáson, mozgáson, kapcsolódáson keresztül másokkal és magaddal elindulsz a belső világod feltérképezésére, hogy a belső változások utána a külvilágban is megjelenhessenek.

Ha részt vennél ebben a kalandban szeretettel hívunk a 2019. január 25-én induló integrált szemléletű önismereti csoportunkba.

A csoport vezetői: Szabó Andrea szomatodráma játékvezető, pszichopedagógus és Kléh-Reinle István tréner (www.kleh-reinle.com)

István: Amióta az eszemet tudom érdekel, hogy miért alakulnak ki a különböző viselkedésmintáink, és hogyan tudjuk egyre komfortosabban érezni magunkat a saját életünkben. A célom, hogy akik elindulnak az önismereti úton, azokat segítsem az egyre nagyobb szabadságuk kiépítésében, hogy minél több helyzetben, minél jobban érezzék magukat a saját bőrükben.

Andi: Fontosnak tartom, hogy jól érezzük magunkat a testünkben, amihez a testtudatunk és a testünkkel való jó kapcsolat nagyban hozzájárulnak. Hivatásomként szenzomotoros terápiát végzek pszichopedagógusként, emelett embereket kísérek az önismereti útjukon, ahol célom, hogy a résztvevők biztonságos közegben (fészekben) tudjanak foglalkozni azzal, ami szerintem életbevágóan fontos – önmagukkal és a jóllétükkel.

Az alkalmak havonta 1 péntek félnap 16:30-21:30 + 1 szombat egész nap 10:00-18:00
Első időpont: 2019. január 25. péntek 16:30-21:30

“Az első alkalom végére már nagyon jól éreztem magam, nagyon jó feladatok voltak köztük érdekes és gyönyörű megoldásokkal. Amikor visszagondolok a csoportra, akkor valami nagyon érdekes ismerős barátságos és találkozás utáni vágyakozás fog el. Jó volt jelen lenni abban a térben, amit a vezetők hoztak létre szeretettel, humorral és figyelemmel. Ebben a térben sokkal könnyebb volt kapcsolódni mint gondoltam.” (S.T.)

További alkalmak: 
2019. február 15.
2019. március 8.
2019. április 5.
2019. május 3.
2019. május 24.
2019. június 14.
2019. szeptember 20.
2019. október 11.
2019. november 8.
2019. november 29-30.

Nyári tábor, mint választható plusz lehetőség
2019. június 18-28.

Egy alkalom ára 9 000,- Ft. (A szombati egész napos 14 000,- Ft)

Elköteleződésre a 2. alkalom végén kerül sor, így lehetőséged van a tapasztalataid alapján döntést hozni.

“Élménydúsnak éltem meg a csoportot, egy már az első alkalommal egymásra találó közösségben, a köztünk lévő és segítő vezetőkkel, akik jól megválogatott feladatokkal, játékokkal tették emlékezetessé az önmagamra találás és a mások odafigyeléséért megélt pillanatokat. Ezek a pillanatok most is dolgoznak bennem, értem. Nagyon várom a következő alkalmat a Kapcsolódásra, a Szabadságért.” (G.L.)

Jelentkezés és információ: kapcsolodasesszabadsag@gmail.com

Az “Ott leszek” bejelölésnek a FB eseményen örülünk és köszönjük szépen, de nem minősül jelentkezésnek. A jelentkezésedet egy előzetes személyes beszélgetés (rövid interjú) fogja követni, hogy jobban megismerjük egymást.

Várunk szeretettel,
Andi & István

KAPCSOLÓDJ ÉS LÉGY SZABAD!