Kapcsolódás ÉS Szabadság 1. évad /2018-2019/

10+1 alkalmas zárt csoport 2018. szeptembertől – 2019. májusig, majd opcionálisan egy nyári elvonulás Horvátországba, hogy megünnepeljük a pozitív változásainkat, és alkalmazzuk a megtanultakat, hogy mégjobban beépülhessen a mindennapokba.

Miről lesz szó, címszavakban:
– Bizalom és önbizalom építés;
– Saját határaink kijelölésének megtanulása;
– Konfliktuskezelő technikák;
– Szerepeink, megfeleléseink, hiedelmeink;
és még sok minden más, amit hoz a tér, hoz a csoport.

Milyen technikákat alkalmazunk? Művészetterápiás elemek, szomatodráma elemek, mozgásmeditáció, imagináció, 5 ritmus, body work, pszichodráma elemek.

Résztvevőink visszajelzései az eddigi alkalmakról:
„Andi és István workshopján megélhettem azt a fajta belső szabadásgot, amikor szabadon eldönthettem, hogy mennyire kapcsolódom és pont ez a magam előtti hitelesség lehetősége oldotta fel bennem a gátakat.”

 

“A Kapcsolódás és Szabadság workshop játékos, mégis mélyre szántó gyakorlatokkal feszegeti azt a témát, hogy vajon miként vagyok benne a kapcsolataimban. Azt hittem, hogy “langyos leves” lesz, aztán mégsem volt az… István és Andi nagyon szeretetteljesen voltak jelen és támogatták a kibontakozó folyamatokat. Jó volt találkozni magammal az ő terükben.”

 

„A K&Sz alkalmain olyan energiaszintre kerültünk, amiben sokkal könnyebb volt kifejezni az érzéseimet, mint a való életben. Úgy érzem, ebből egyre többet ki tudok vinni a „külvilágba”.”

 

„Egyik feladat alkalmával nehéz érzéseim támadtak, annyira, hogy már haza akartam menni, de itt megengedhettem magamnak, hogy ezzel a menekülős részemmel legyek, és ettől annyira megkönnyebbültem, hogy a végére nagyon hálás voltam magamnak és a vezetőknek is, hogy maradtam.”

 

“Sok tapasztalást élhettem meg Andi és István munkájának hála. Tovább tisztultak saját határaim a külvilággal szimbiózisban, fontos lecke, hogy saját tükörképem helyett, a másokban való tükröződésemet figyeljem, ezzel együtt még őszintébben és szeretettel telve nyitni.
Mindezt a tábor után más kontextusban megélni pedig maga a csoda, szeretet és egy-ség, így közelítve a tábori fókuszomhoz, az egész-ség-hez .”

 

“A kapcsolódás és szabadság számomra egy remek önismereti és kapcsolódási lehetőség, ahol bátran és félelmek nélkül tudtam önmagam lenni. Nagyon érdekes élmény volt a káosz tánc, amelyben szabadon, saját magamat adva és új aspektusból megismerve tudtam kapcsolódni másokkal.”

 

“Az Andival és Istvánnal való együttlét, ami valójában különféle önismereti gyakorlatok kavalkádja volt a tábor/nyaralás alatt, nekem nagyon sok felismerést hozott. Mindig egy játéknak tűnt elsőre, amit csináltunk. Biztonságot adott a jelenlétük és könnyedén meg tudtam engedni magamnak, hogy az legyek aki vagyok, hogy ne érezzek szégyent vagy hogy kontrollálni kellene magam. Visszakapcsoltak az univerzum örvénylő energiáiba és ezek az örvénylések, belső táncok még akkor is folytatódtak, amikor már véget értek a gyakorlatok, amikor már csak “úgy simán” együtt voltunk egy kiránduláson vagy a tengernél a strandon és még tovább, amikor aludtam és álmodtam
Hálás köszönet mindenért, várom a legközelebbi együttlétet!”

Az esemény házigazdái: Szabó Andrea szomatodráma játékvezető, pszichopedagógus és Kléh-Reinle István tréner (www.kleh-reinle.com)

Első időpont: 2018. szeptember 14. péntek 16:30-21:30

Az alkalmak havonta 1 péntek szintén 16:30-21:30 + egy szombat 10:00-18:00

További alkalmak:  2018.10.19. – 2018.11.16. – 2018.12.14. – 2019.01.18. – 2019.02.01. – 2019.02.02.(szombati egész napos) – 2019.03.01. – 2019.03.29. – 2019.04.26. – 2019.05.31.

Nyáron Elvonulás Horvátországba!

Egy alkalom ára 9 000,- Ft. (A szombati egész napos 14 000,- Ft)

Elköteleződésre a 2. alkalom végén van lehetőség, így lehetőséged van a tapasztalataid alapján döntést hozni.

Ha szeretnél részese lenni ennek a kalandnak, kérjük, küldj levelet a kapcsolodasesszabadsag@gmail.com címre, ezzel erősíted meg a részvételi szándékodat. Az “Ott leszek” bejelölésnek a FB eseményen örülünk és köszönjük szépen, de nem elégséges (és jelenleg úgy tűnik, nem is látszik a többalkalmas FB esemény esetében).

FB esemény linkje

A jelentkezőket egy előzetes személyes beszélgetés (rövid interjú) alapján vesszük fel a csoportba.

Ha kérdésed van, szintén ugyanide írj: kapcsolodasesszabadsag@gmail.com

Várunk szeretettel,
Andi & István

KAPCSOLÓDJ ÉS LÉGY SZABAD!