Jótékonysági program

AZ  ÉV LEZÁRÁSA ÉS ELENGEDÉSE BÉKÉVEL ÉS SZERETETTEL. GYERE ÉS ENGEDD EL AZ ÉVET, ENGEDD EL A MÚLTAT, ÉS TÖLTS  VELÜNK EGY CSODÁS ESTÉT, AHOL EGY NAGYSZERŰ CÉLHOZ IS HOZZÁJÁRULHATSZ!

Ezen a programon áttekintjük az elmúlt évünket, elfogadjuk, s elengedjük azt, ami már mögöttünk van, hogy így könnyebben befogadóvá váljunk arra, amit tartogat nekünk az élet a következő évben. Ha ott a múlt, amely elevenen él benned, és még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor nem tudnak beáramolni az új lehetőségek az életedbe, akármennyire is szeretnéd. Megháláljuk a fejlődést, az ajándékokat, amiket kaptunk! Amit adsz az életben, azt kapod vissza. Adjunk örömöt és boldogságot az embereknek magunk körül, s akkor ez tér vissza hozzánk is. A program végén a hárfa különös zenei világa segíti az elengedés folyamatát.

Az Egység Áldás/Deeksha hatása – A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal.

 

Előadó: Gálik Klára haladó egység tréner, egy tudatosság tréner, deeksha-adó, légzésterapeuta, dúla

Időpont: 2018.12.10. hétfő 18:00-21:45

Jelentkezés: kizárólag  online, a ALÁBBI linken lehetséges. Előzetes bejelentkezés szükséges: a terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra jelentkezni kizárólag a honlapon lehetséges a zöld “Jelentkezés” gomb használatával

Részvételi díj: 1500 Ft/fő (melyből a fennmaradó részt a Csodalámpa Alapítványnak juttatjuk el, ahogy tavaly