Ingyenes bemutató

A tudatalatti programjaink hatása az életünkre

Mindenki számára, aki szeretne tudatosan tenni egy boldogabb és teljesebb életért.

–   szeretnének boldogan és egységben élni önmagukkal és másokkal

– akik szeretnének SIKERES, SZERETETBEN ÉS BŐSÉGBEN ÉLŐ, EGÉSZSÉGES emberként élni

Ezen a programon beszélgetünk a kapcsolatainkról, azok fontosságáról, a szenvedésünket okozó tényezőkről, s arról, hogy hogyan lehet az Egység állapotot a mindennapi életünk részévé tenni. Téma lesz a minket visszatartó erők és hogy hogyan tudunk ezen és a saját életünk minőségén gyökeresen változtatni? Hogyan tudjuk megváltoztatni ezeket a mintákat pozitív, építő mintákká tenni az életünkben? Ezekről fogunk beszélgetni, ezeket fogjuk megtapasztalni, s megismerjük a MEGOLDÁST életünk legtöbb problémájára.

Az Egység Áldás/Deeksha hatása – A Deeksha áldásos hatása tapasztalható az életünk minden területén és életünk azon területén indít be fejlődést, ahol arra a legjobban szükség van. A rendszeres Deeksha fogadása elindítja életünket egy harmonikusabb és nyugodtabb irányba, telve leszünk életerővel és kevésbé lesznek stresszesek a hétköznapok, sokkal könnyebben nézünk szembe az életünkben felmerülő problémáinkkal

Hogyan gyere, öltözet, víz, stb.: polifoam, pokróc, szemkötő, kispárna, víz

Vezeti: Gálik Klára – Inidában képzett haladó egység tréner, egy tudatosság tréner, deeksha-adó, légzésterapeuta, dúla

Időpont: 2019 január 28 hétfő 18:00-21:30

Jelentkezés kizárólag online, a következő LINKen lehetséges:

Díja: ingyenes, adomány jellegű

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS A PROGRAMRA: A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra jelentkezni kizárólag a honlapon lehetséges a zöld “Jelentkezés” gomb használatával.