Ho’oponopono, hitelesen

Az ősi hawaii problémamegoldó módszer, a Ho’oponopono mindeddig az élet legkönnyebb útjának bizonyult, és mindenkinek működik.

mora-klaraVilágszerte sok millióan gyakoroljuk, és ma már nem fér hozzá kétség, hogy ez a legrövidebb út a békéhez, a boldogsághoz és a bőséghez.

Mindegy, hogy milyen iskolát végeztél, mennyi idős vagy, vallásos vagy-e vagy sem, próbáltál-e más spirituális utat vagy sem – a Ho’oponopononál egyszerűbb módszert nem találsz a problémáid megoldására.

A mesterem, Mabel Katz évente egy alkalommal jön Budapestre tanfolyamot tartani, de hogy addig is fenntartsd a tudatosságot és gyakorolhasd a jelenlétet, sok-sok eszközt és új szemléletet kapsz tőlem a két óra során ahhoz, hogy – ha készen állsz a sorsodat kézbe venni és érte 100%-os felelősséget vállalni, máris nekiláthass a belső munkának, és megtaláld a békédet, bármi történik az életedben.

A békédet könnyen helyreállíthatod, például csupán a két varázsszó, a köszönöm és a szeretlek ismétlésével. Olyan titkos eszközöket is tanítok neked, amelyek 24 órán keresztül működnek, például akkor is, amikor alszol, és – ahogy a Ho’oponoponoban mondjuk – tisztítanak. Tisztítják a tudatalatti emlékeket, programokat, ítéleteket, véleményeket, amelyek uralják az elménket, és vagy a múltba, vagy a jövőbe visznek. Aggodalmat vagy félelmet váltanak ki.

Itt az ideje felismernünk, hogy létezik a miénknél intelligensebb elme, amely megalkotta a hegyeket, a tengereket, a virágokat, az embert… Érdemes neki átadnunk az irányítást. Mert ő az egyetlen, aki tudja, mi a megfelelő és tökéletes nekünk.

Öltözz kényelmesen, tárd ki a szíved, és elsősorban nyisd ki az elmédet.

Előadó: Móra Klára

Időpont: 2018. március 14., szerda 18:00-20:00
Beléptetés, regisztráció: 17:30-tól

Jelentkezés: előzetes regisztrációval a hawaii@hooponoponoway.hu címen

Belépő ára: a helyszínen fizetendő 1 000,- Ft, melyből 500,- Ft-ot beszámítunk Mabel Katz magyarul megjelent, a helyszínen megvásárolható könyveinek árába.