Építő Figyelem – egyéni kísérés

Arrafelé vezetlek, hogy nyíltan beszéljünk és foglalkozzunk azokkal a dolgokkal, amelyekről régóta érzed, hogy vannak, fontosak, de nem találtál társat ahhoz, hogy ránézz, megértsd, feldolgozd.

epito_kiseres

Útközben betekintünk olyan ajtók mögé is, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek.

Sokan azért választanak kísérőjüknek, mert biztonságos és őszinte teret nyújtok, ami megnyugvást hoz számukra, amiben érzik, hogy mellettük állok.

Ki merik mondani, ami hosszú ideje nyomja a lelküket, és szégyen helyett szeretetet és tiszteletet éreznek önmaguk és a környezetük felé.

Pontos visszajelzéseket, belső térképet adok neked önmagadról. Tudni fogod, hogy a lényeggel foglalkozunk, az lesz az érzésed, hogy újra van irányod, és hogy haladsz előre. Ebben különféle módszerekkel segítelek, BodyWork, MozgásMeditáció, Theta Healing, Kapcsolattudatos Kommunikáció.

 

Mindvégig egyszerűek és emberiek maradunk, egyszerű emberi érzésekkel dolgozunk szavakkal, mozdulatokkal, indulatokkal vagy csenddel, gyakran módosult tudatállapotban.

 

Önismereti csoportokat és páros üléseket is vezetek az egyéni kísérés mellett. A páros folyamatokban Bőr Róbert a társam.

 

Bejelentkezés, egyeztetés:
Ferenci Gabriella
Email: gabriella.ferenci@gmail.com
Telefon: +36302415250