Élet – Energia – Motiváció Workshop

Mindig fáradt vagy? Nem alszol jól? Gyengének érzed magad? Nincs kedved semmihez? Ha a válaszod akár egy kérdésre is igen, akkor biztos, hogy itt a helyed!

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez a foglalkozás, ahol rengeteg hasznos tudást szerezhetsz, melyek segítségével egy energikusabb, motiváltabb, boldogabb életet alakíthatsz ki.

Az energia elengedhetetlen, ha bármit elakarsz érni az életedben. Ha az nincs, akkor maximum csak álmodozol… A foglalkozás keretein belül lehetőséged nyílik megismerni olyan technikákat, melyekkel optimalizálásba kezdhetsz a saját életedben, így az energiavesztő folyamataidat a minimumra csökkentheted és az energianyerő folyamataidat maximalizálhatod.

A workshopon az elhangzó elméleti anyag mellett jegyzetet is kapsz, amely tartalmazza a lényegesebb pontokat, illetve gyakorlatban is megismertetlek a technikákkal.

Főbb témák:
– Energia felvételi-vesztési formák
– Energia játszmák a kapcsolatainkban
– Egyensúlyteremtés
– Tudatosság
– Motiváció
– Táplálkozás
– Légzés
– Mozgás
– Kapcsolatok
– Környezeti hatások
– Immunrendszer aktiválása
– Természetes gyógymódok
– Relaxáció, meditáció
– Alvás

Részvételi díj: 7.000 Ft

Időpont: 2019. Február 24. -vasárnap 9:00 – 13:00

A foglalkozást vezeti: Vári Balázs- Life Coach, Jógaoktató

Jelentkezés: (A férőhelyek száma limitált, Amennyiben részvételi szándékod biztos, kérlek személyesen, telefonon, vagy e-mail formájában erősítsd meg azt. Nem elegendő a Facebook eseményen való jelentkezés. )

e-mail: balazs.vari@gmail.com
Telefon: 0630 693 64 93