Csoportos blokkoldó kezelés

Az ember számos tapasztalatot gyűjt be születésétől fogva haláláig, melyek személyiségének kialakulását eredményezik. A személyiség számos hitrendszert, beidegződést, mintát, traumát, ragaszkodást tartalmaz, melyek meghatározzák gondolati, érzelmi, energetikai működését, és így az egész életét is.

7003039-sand-blowing-girlA félelmekkel, beidegződésekkel, korlátokkal teli életfelfogás és önazonosítás elválaszt attól, aki valójában vagy, aki számos lehetőséggel rendelkezik. De csupán látszólag.

Ami itt történik:
A folyamat egyik része egy elengedő légzés, melyet mindenki önállóan végez segítő útmutatás mellett, ez orron be és szájon ki történik. A légzés elsősorban az elengedést támogatja, a résztvevő elengedettségét a folyamatban és azokat az elengedéseket, melyek a folyamat során történnek.

A kezelés másik része, ami lehetővé teszi magát az elengedési és tisztulási folyamatot a testen keresztüli érintés vagy nyomás, mely az elakadt részeket készteti kiáramlásra. A folyamatot saját magadban éled meg egy támogató, biztonságos energetikai térben. Zene kíséri végig a tisztulást, megkönnyítve a beleengedést.

Bár a kezelés csoportosan történik, a folyamat mindenki számára egyéni.

A kezeléshez semmi más nem szükséges, csak a nyitottság és az együttműködés. Nem kell jártasnak lenni semmiben sem, a folyamat mindenki számára hatékony és biztonságos.

Kizáró tényezők: várandósság, szívelégtelenség, szívritmuszavar, epilepsziás rohamra hajlamosság, alkoholos vagy drogos befolyásoltság, pszichés betegségek, saját szándék nélküli döntés (valaki csak rábeszélt, de te igazán nem akarsz jönni).

Vezeti: Vajay Kitti

Időpont: 2018. augusztus 30. (csütörtök) 18:30-20:30

Részvételi díj: 6 000,- Ft/fő

A kezelésre a korlátozott létszám miatt előzetes bejelentkezés szükséges!

Bejelentkezés és további információ:
Email: vajaykitti@gmail.com
Telefon: 06 20 434 14 74
Web: www.vajaykitti.hu
Facebook: Vajay Kitti