Családállítás-napok

Ezeken a napokon több állítás követi egymást, melyekben fokozatosan felszabadíthatod magadat a téged blokkoló családi minták, feloldatlan konfliktusokban rekedt energiák alól. Hogy egyre inkább szabadon, saját sorsodat élhesd!

family-constellation1

A nehézségeket áttranszformálva pedig hozzáférj családod erőforrásaihoz, erejéhez, és ezen túl kibontakozhassanak saját értékeid, és saját erőd.

Kérhetsz magadnak saját állítást, és jöhetsz segítő résztvevőnek mások állítására is. – A tapasztalataim szerint sokat haladhatsz saját témáiddal mások állításának segítőjeként is.

Kimondottan ajánlom, ha észreveszed, hogy újra meg újra olyan helyzetben találod magad, ahol ismétlődnek gondolataid, érzelmeid vagy viselkedésed, bár tudod, hogy lehetne másképp. Mivel a családrendszer feldolgozatlan történései nagy erővel hatnak ki jelenünkre, könnyen okoznak ismétlődést életünkben.

A családállítás technikájával viszont könnyíthetjük jelen helyzetünket, mert lehetőség van a ránk kiható, számunkra ismert vagy egyáltalán nem ismert családi történésekre rálátni, és a bennük rejlő konfliktust feloldani.

A családállítás technikájával dolgozhatsz saját magad belső rendszerén, szimbolikus fogalmakkal (pl. érzések, téged érintő fogalmak) vagy karmikus mintáidon is.

Időpontok:  minden nap 9:30-17:30
2018. március 10. és 24.
2018. április 21.
2018. május 12.

Résztvevői árak:
Saját állítás:
2 órás folyamat: 15 000,- Ft/nap
3 órás folyamat: 20 000,- Ft/nap
Segítő résztvevő: 3 000 Ft/nap.

Jelentkezés és további információ:
andi
Kalmár Andrea
Tel.: +36 70 7744 881
Email: andreakalmar@gmail.com

Várlak szeretettel

Kalmár Andrea
Rezgés- és spirituális terapeuta, hangtálas oktató
www.hanghid.hu

Várlak szeretettel