Bodywork csoport

Áramlás, mozgás, tudatos jelenlét, intimitás, felszabadulás

6 alkalmas bodywork technikán alapuló zárt önismereti csoportot indítunk.
Célunk egy bensőséges tér kialakítása, melyben befelé fordítjuk a figyelmünk, magunkra és egymásra. Összekapcsoljuk a mozgás örömét, a töltődést és az önismeretet.

A módszerről részletesebben
A bodywork egy önismereti és terápiás módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket.
Felhasználjuk az improvizált mozgásban és az érintésben rejlő gyógyító lehetőségeket, testtudatosság növelő gyakorlatokat.
Min alapszik? A testünkben tárolódik minden érzés és élmény, amit foganásunk óta átéltünk, legyen ez öröm, bánat, szorongás, fájdalom, harag, elakadás. Ezek sokszor tudattalanul befolyásolják működésünket, viszonyulásainkat, kapcsolatainkat és nehezítik meg az életünket.
A csoport térben való mozdulataink, kapcsolódásaink analógiásan lemintázzák az életben, az „életünk terében” való megnyilvánulásainkat.
Mi történik egy foglalkozáson? Beszélgetős és mozgásos tömbök váltják egymást. A mozgásos részben zenére mozdulunk, ahol egyéni, páros és csoportos gyakorlatok adják a kiindulópontot. A felajánlott gyakorlatokban való részvétel nem kötelező, mindenkit bátorítok a saját belső igaza megélésére. Tiszteletben tartjuk saját és társaink határait.

Fontos, hogy a bodywork nem tánc, hanem egy befelé figyelésből születő mozdulat. Bármilyen testedre fókuszált mozgás idetartozik, ami az „itt és most-ban” születik belőled, legyen ez egy sarokban kucorgás vagy örömteli kapcsolódás valakivel.
A beszélgetések segítenek felhozni a megértés szintjére az élményeinket, tudatosítani a megjelenő érzelmi és kapcsolati mintázatokat.

Időpontok: 2018. november 22-től 2 hetente csütörtökön 17:30-21:30
További alkalmak: 2018. december 6., december 20., 2019. január 3., január 17., január 31.
Részvételi díj: 7000Ft/alkalom

Facebook esemény ITT

Előzetes jelentkezés szükséges e-mailban a csoport vezetőinél:
Garda Ildikó, pszichológus, pszichodráma asszisztens, önismereti csoportvezető
e-mail: gardaildi@gmail.com ,
Fülöp Réka Beáta, pszichológus BA, jógaoktató és érintésterapeuta
e-mail: frekabeata@gmail.com

A csoport az első alkalmat követő elköteleződéssel zárttá válik, ezután a hiányzásokat is fizetni kell. Az első alkalommal kipróbálhatod a módszert, megismerkedhetsz velünk és a többi jelentkezővel.
A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tapasztalt.