Asztrológia tanfolyam Budapesten

Az önismeret egyenesen arányos az életminőséggel. Minél jobban ismered önmagad, és a lehetőségeidet,  annál nagyobb esélyed van a jobb életre. Ismerd meg önmagad és a világot amelyben élsz!

  1. február 24. vasárnap 10:00-17:00 Havonta egy vasárnap 10:00-17:00

A program díja: 14.000 Ft/hó

Az első napon 2019. február 24-én, az előadás első felét, 10:00-13:00 között nyílt napként tartom meg.
Az ebédszünet után viszont már zárt csoportban folyik az oktatás. Azalatt a 3 óra alatt megismerkedhetsz velem, a módszeremmel és a részletes tanmenettel. El tudod dönteni, kívánsz-e tőlem tanulni, érdekel-e amit és ahogy oktatok.
Egy dolgot viszont kérek: Mivel a terem korlátozott létszámú, kérlek e-mailben vagy telefonon jelezd ha jönnél, hogy legyen ülőhelyed.

Ha esetleg valaki nem tud jelen lenni egy előadáson, utólag megkapja a hanganyagot és a jegyzetet.

Előzetes bejelentkezés szükséges minden esetben!

Bánfalvi Andrea

Weboldal ITT

email: andreaasztrologia@gmail.com
Telefon: +36706262851

 

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, aki szeretné megismerni az egyetlen olyan módszert, ami egyben egy 6000 éve működő jelképrendszer, ugyanakkor pedig, egy csodálatos önismereti térkép is. Azoknak is ajánlom, akik már tanultak asztrológiát, hiszen tapasztalatból tudom, hogy minden tanfolyam, iskola, csak hozzá tesz valami pluszt az addigi ismereteinkhez. Az első évben az asztrológiát, mint magát az eszközt tanítom, a második évben pedig a holisztikus látásmód elsajátításával, egy magasabb szintre emeljük, a képletfejtési technikánkat. Fontosnak tartom, hogy a kétdimenziós horoszkóp ábrát, megtanuljuk több dimenzióban látni.

Az első év után, eldöntheti a hallgató, hogy az alapok után, szeretne-e velünk maradni a 2. évben is, hiszen az első év után, már képes lesz horoszkópot elemezni.

Az asztrológia, nem azt mutatja meg, hogy mi lesz, hanem hogy minek van itt az ideje! A lexikális tudás önmagában nem elegendő. A valódi elmélyülés kizárólag megértéssel kezdődhet, az segít eljutni oda, ahol lenni szeretnénk.

A  képzés 2. évében, az asztrológiával egy csomagban, megtanítom a kronobiológiát, ami nagyon jól kiegészíti, illetve igazolja a képletben látottakat, valamint az integrál szemlélet és a tiszta kommunikáció lényegét is megtanuljuk, hiszen az is elengedhetetlen ahhoz, hogy egy horoszkóp ábrát mélységében tudjunk elemezni. A csakrák ismerete asztrológiai megközelítésből, valamint az Inga használata is része a tanfolyamnak.  Valamint egy különleges hangulatú horoszkópállítási napot is tartunk, amikor is a horoszkóp megelevenedik a térben, és kívülről ráláthatunk, hogyan is érzik magukat a Planétáink.

 

Oktatás

-5-10 fős  csoportban – Havonta egy vasárnap 7 órában

Jegyzet minden alkalomra biztosítok.
– A tanfolyam sikeres elvégzéséről oklevelet adok.

2 év alatt leadott tananyag:

1 év:

– az asztrológiai alapismeretek elsajátítása (nagyon sok gyakorlással, horoszkópelemzéssel – saját és hozott képletekből)

2.év:

– a horoszkóp, mint a lélek útjának lenyomata

– a horoszkóp holisztikus elemzése, szintetizálása
– integrál szemlélet – tiszta kommunikáció

-kronobiológia

– Inga
– a csakrák bemutatása, asztrológiai megközelítésből

– Horoszkópállítás (a horoszkóp megelevenítése a térben)

Részletes tanmenet ismertetése az első napon.

 

Várok mindenkit szeretettel: Bánfalvi Andrea asztrológuS