A megfeleléstől az önállóság felé-önismereti csoport

Szeretettel hívunk téged egy 8 alkalmas önismereti csoportfolyamatba, ahol fókuszunkban a megfelelés és önleértékelés szövevényes útvesztői állnak.


Az egyes alkalmakon lehetőséged nyílik közelebb kerülni önmagadhoz, különböző egyéni és csoportos gyakorlatok, mint például a BodyWork, családállítás, meditációs technikák és művészetterápia segítségével.
A gyakorlatok és módszerek egymásra épülésével alkalmad nyílik több oldalról megvizsgálni az életed -akár ismétlődő- eseményeit, élményeit.
Szeretettel várunk, ha gyakran úgy érzed, hogy a körülményeid áldozatává válsz és nehéz elfogadni azt, ami történik veled.
Hívunk téged, ha úgy érzed olyan játékban ragadtál, melynek egyes bosszantó eseményei, újra és újra megtörténnek veled, ezért tehetetlennek érzed magad. Ha rendszeresen beledermedsz a konfliktus helyzeteidbe, mert nem tudod /mered kifejezni a saját igényeidet vagy alárendelődsz és emiatt dühös vagy.
Kíváncsi vagy arra, hogyan alkotod és veszel részt ebben a nagy közös játékban?
Együtt megkeressük, amihez a csoport figyelme és megtartó közege segítségedre lesz abban, hogy a válaszokkal egy biztonságos térben találkozz.
A csoportalkalmakon megélteket, a nap végén rendszeresen átbeszéljük és feldolgozzuk a megosztó körökben. Itt arra kapsz lehetőséget, hogy értelmezd és a jelen életedhez illeszd mindazt, ami veled történt. Megnyugtató azt tapasztalni a társaid megosztása mentén, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, a közösség élménye segíti a megértést és a továbblépést.

Alkalmaink egymásra épülnek, ezért a 3. napunk után zárt csoporttá válunk. Ehhez szükséges az elköteleződésed a következő 5 alkalomra, melyből maximum egyet hiányozhatsz és a hiányzást is fizeted.
Keretek: Szombatonként leszünk együtt 10:00-19:00 óráig, 1 órás ebédszünettel.

Dátumok: 03.02., 03.16., 03.30., 04.13., 04.27., 05.11., 05.25., 06.08.

Ár: 15.000,-/ alkalom, melyet fizethetsz előre egy összegben is, ekkor kedvezménnyel köszönjük meg a bizalmad.
(számlaigényedet előre jelezd, kérlek)
Helyedet 15:000,- Ft befizetésével tudod biztosítani, melyet az utolsó alkalomba beszámítunk.
Maximális csoportlétszám: 12 fő

Jelentkezés:
Ferenci Gabriella
gabriella.ferenci@gmail.com
+36302415250
Erdősi-Bóta Bence
bota.art@gmail.com
+36305893387

Szeretettel várunk!